6 persoonshuisjes

Ontdek onze huisjes

Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn allemaal met veel liefde en passie gestyled en hebben allemaal hun eigen uitstraling. De 6-persoonshuisjes hebben een woonoppervlak van 65 m2 met ieder een eigen tuintje waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De 6-persoonshuisjes bevinden zich aan de linkerkant van het park. De huisjes staan garant voor een heerlijk ontspannen verblijf.
 

  


Entree 

In de hal bevind zich de badkamer met douche en toilet. 
 

  

Woonkamer & keuken

Zie je jezelf al lekker neerploffen op een van onze heerlijke banken? Een goed boek lezen met een kopje thee of kijkend naar je favoriete film met een heerlijk wijntje kan hier allemaal. Kook de lekkerste gerechten in de keuken die van alle gemakken is voorzien. En ervaar het knusse en de gezelligheid in onze huisjes.
 

   

  

  

Slaapkamers

Loop naar boven en je komt terecht bij de twee slaapkamers en een inbouwkast. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed bestaande uit twee eenpersoonsmatrassen. De tweede slaapkamer heeft 4 eenpersoonsbedden. Ook staat er in de tweepersoonskamer een ledikantje voor onze kleinste gasten. 


  

Inventarislijst