Er op uit in deze ‘corona tijd’?

Laatst bijgewerkt: 01-04-2020

Beste gast,

U bent van harte welkom bij Eureka Vakantiehuisjes in Groet! Campings zijn gesloten, maar wij mogen gewoon openblijven met wat kleine restricties. We hebben op deze pagina onze maatregelen voor u op een rijtje gezet voor een veilig verblijf op ons bungalowpark voor u én andere gasten.

Wij zijn open!

Wij krijgen in deze moeilijke en onzekere tijd veel vragen van onze gasten, over het komende verblijf bij Eureka. Daar hebben wij alle begrip voor. Wij hebben zelf ook nog nooit voor deze situatie gestaan en voelen met u mee.

Momenteel is ons bungalowpark open en toegankelijk om gasten te mogen ontvangen. Wij kunnen nog steeds alle diensten leveren, zij het met de beperkingen op het gebied van hygiëne die door de overheid worden aangegeven.

Wij hebben geen centrale ruimtes zoals een kantine of restaurant. Er staat u dus niets in de weg om bij ons te komen. Wij vertrouwen op uw eigen oordeel en dat u zelf een goede afweging maakt of het verstandig is om te komen. Wij vragen u om alert te zijn op verkoudheidsklachten, keelpijn of koorts.

Verblijf op ons park

U heeft één van onze 4 of 6- persoons bungalows gehuurd. Ook deze is nog beschikbaar voor verblijf, zij het met de restricties die de overheid heeft opgelegd.

Dit houdt in dat:

  • Dat u zich houdt aan de regels gesteld door de rijksoverheid dd. 23 maart 2020 plus evt. aanvullend gemeentebeleid plus de iedere aanwijzing van ons (de beheerder) , die u redelijkerwijs dient op te volgen.
  • Er mag geen verder bezoek komen.

Verder dient u als één groep te arriveren, zodat wij een telling kunnen doorvoeren. Voor het aantal personen vragen wij u bij aankomst te tekenen.

Na een korte introductie krijgt u de sleutel en mag u naar het huisje. Wij houden gedurende het verblijf toezicht op naleving van de regels. Helaas kan het niet het verblijf zijn, zoals u wellicht gewenst zou hebben. De oorzaak ligt, hoe terecht deze ook zijn, in de sfeer van de maatregelen die de rijksoverheid genomen heeft. Derhalve beroepen wij ons voor het niet geheel kunnen vervullen van de overeenkomst op overmacht.

Annuleren

Mocht u besluiten om niet te komen, dan kunt u uw boeking annuleren conform onze annuleringsvoorwaarden. Onze annuleringsvoorwaarden hebben wij met uw boekingsbevestiging meegestuurd. Hiermee bent u akkoord gegaan met de boekingsbevestiging en onderaan onze website. U kunt de annuleringsvoorwaarden ook hier nalezen: Nederlands » Duits » Engels »

Onze branchevereniging bezig met het opzetten van een garantiefonds. We kunnen u in dezen nog niets beloven, maar zullen een uiterste inspanning doen om u na de crisis tegemoet te komen. Dit geldt ook voor de situatie wanneer betreffend garantiefonds onverhoopt niet tot stand zou komen of niet in onze bedrijfsvoering zou passen.

Wij betreuren de situatie zeer en wensen u veel wijsheid, maar vooral gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Jeroen en Trijnie