De mooiste strandpaviljoens

Strandpaviljoen Hargen

Als je door de duinen van Hargen aan komt rijden, bekruipt je gelijk het vakantiegevoel. Op de ruime parkeerplaats kun je altijd je auto kwijt en loop je binnen enkele minuten naar ons gezellige strandpaviljoen en met de fiets kun je zelfs tot aan het paviljoen rijden. Strandpaviljoen Hargen is een gastvrij paviljoen met restaurant en een ruim terras. Als de zon even schijnt kun je hier 's morgens al heerlijk relaxen en van het weidse uitzicht genieten, uiteraard kun je met slechter weer terecht in het restaurant. 

Het paviljoen ligt in een prachtig en uniek natuurgebied aan een van de mooiste stranden van Nederland. Hargen heeft niet alleen de hoogste en breedste duinen van ons land, maar sinds 2015 is er tussen Camperduin en Hargen ook een unieke lagune aangelegd. Vanaf het terras kun je zeehonden spotten en geeft een prachtig uitzicht over de activiteiten in de lagune. 
Het bekende natuurgebied de Kerf ligt op slechts twee kilometer afstand, evenals de Hondsbossche Duinen, het nieuwe duingebied bij de Hondsbossche zeewering. Paviljoen Hargen ligt ook aan een aantal populaire Wandel‑ en Fietsroutes van de ANWB, daarnaast zijn wij ook ANWB fietsservicepunt, dus mocht je pech krijgen met de fiets, dan kun je deze bij ons repareren.

Voor de kinderen hebben wij een speeltoestel, voetbaldoeltjes en een volleybalnet. Kortom een prachtige locatie voor jong en oud! Wij nodigen je van harte uit voor een gezond ontbijt, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een zalig diner. 

Paal 29

Het paviljoen ligt voor de breedste en hoogste duinen van Nederland. Schoorl aan Zee is alleen lopend en per fiets bereikbaar. Dat maakt Schoorl aan Zee zo uniek langs de Nederlandse kust. Dit blijkt ook uit de resultaten van de Zoover review site waarbij Schoorl aan Zee op de vierde plek staat van de best gewaardeerde stranden van Nederland. Bijna elke dag komen er zeehonden langs gezwommen en als u geluk heeft kunt u ze ook zien. Het strand is uitgestrekt en er is plek genoeg! Let wel op uw veiligheid!


 

De jongens uit Schoorl

De Jongens uit Schoorl™ zijn al sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum en Zandvoort. Onze doelstelling is, evenementen te organiseren die voor alle deelnemers geschikt zijn. Bij deze evenementen staat veiligheid, kwaliteit en plezier centraal. Lekker met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

Activiteiten:
* Golfsurfen
* De Wim Hof methode workshop
* Kitesurfen
* E‑chopper huren
* Suppen


 

Prince George

Welkom bij Prince George! Gelegen aan een pittoresk stukje strand, is ons beach restaurant de perfecte bestemming voor een dagje ontspannen en genieten.

Of je nu een kop koffie komt drinken, wilt vergaderen, heerlijk dineren, of een feest geven… Ons vriendelijke en attente personeel staat de hele dag voor je klaar om drankjes bij te vullen en heerlijke snacks te serveren.

Kom dus naar Prince George voor het ultieme dagje relaxen en genieten.
We kunnen niet wachten om je te zien!

Struin

Struin is het gehele jaar een stoere plek waar de gast heen gaat voor een ultieme natuurbeleving in vier verschillende landschappen. Het is een vertrouwd startpunt voor mooie wandelingen en lange fietstochten door de duinen, over de dijk, langs het strand of in de polder. Met familie of collega’s midden in de natuur, met uitzicht over alle windstreken feesten of vergaderen. Een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen.


 

Cookie instellingen