Spetter, spatter, spater, lekker in het water.


Holle bolle plons | Tuitjenhorn

De Plons is geen zwembad, maar een tropische waterspeeltuin. Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle
Speelboom naar beneden kunt glijden. Het Chinese bad is het diepste bad en
is 1,35 meter diep. De Plons is een waterwereld die geschikt is voor
kinderen van 0 tot zeker 10 jaar.


 

Holle bolle roetsj (buiten) | Tuitjenhorn

Kom genieten van een spetterend Fonteinplein, het Spetter- en Spatbad voor
onze kleine gasten, het Roetsj-Bad en en onze spectaculaire glijbanen voor de grotere gasten en het extra baantjes zwembad voor nog meer zwemplezier.
  • Spannende glijbanen
  • Een spetterend interactief Fonteinplein
  • Zwemmen in verwarmde buiten baden


Zwembad Campanula | Sint maartensvlotbrug

Campanula is een eenvoudig zwembad met een temperatuur van 30,5 graden.
Ze beschikken over een groot bad van 20 meter lang en 10 meter breed. Daarnaast is er nog een kinderbad en peuterbad. Prima zwembad om een paar uurtjes lekker te zwemmen.
 

Zwembad de waardergolf | Heerhugowaard

Bij de waardergolf kan je lekker zwemmen met het hele gezin. Elke laatste vrijdag van de maand kan je discozwemmen.


Zwembad de waterhoorn | Hoorn

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd!
 

Zwembad Ooghduyne | Julianadorp

In zwembad Ooghduyne in Julianadorp spat het plezier er vanaf! De 61 meter lange glijbaan en het stuwende water van de stroomversnelling staan garant voor onvervalste waterpret. En met een aangename watertemperatuur en uitgebreide voorzieningen voelt ook ieder gezin met jonge kinderen zich direct thuis.

Beach Resort Ooghduyne


Zwembad Hoornse vaart | Alkmaar

Zwembad Hoornse Vaart is misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland! Binnen beschikt het bad over diverse zwembaden en een Waterspeeltuin en Golfslagbad. Daarnaast zijn er (interactieve) attracties zoals de glijbaan, duikplanken en de bucketgame. Tijd voor een momentje voor jezelf? Dat kan bij de WellnessFaciliteiten. Even relaxen onder de zonnebanken, in de Body, Mind & Breath area of genieten van de kruidenolie in de whirlpools. 

In de zomermaanden zijn de deuren naar het buitenbad geopend en kan er gebruik worden gemaakt van de Copacabana beach en een prachtige ligweide met diverse speelvoorzieningen.

Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen met thema Glow in the Dark šŸ—“
 

Zwembad de Wiel | Schagen 

Zwembad de Wiel is een gezellig zwembad in Schagen. Je kunt er baantjes zwemmen, recreatief zwemmen, baby- en peuterzwemmen en zelfs discozwemmen! Zo is er voor iedereen dus genoeg te doen. Maak een bommetje of neem een duik in het grote bad. Ben jij uitgezwommen? Haal dan een lekker ijsje in het café. 
 

Aquacentrum | Den Helder

Het zwembad biedt diverse binnenbaden, een uitzwembassin, een buitenbad, een duiktoren en een uitgebreid programma-aanbod met diverse activiteiten. Rondom het gebouw is een mooie ligweide met zon- en schaduwplekken en diverse speelattributen zoals een airtrampoline. Het Heersdiep is een zwembad voor jong en oud, recreatief en sportief, individueel en in clubverband.
 

Zwembad Enkhuizerzand | Enkhuizen

Een super leuk zwembad voor jong en oud. In dit grote zwembad zijn verschillende baden. Naast het peuterbad, wedstrijdbad of recratiebad kun je glijden van een grote glijbaan of onder een waterval staan en spelen in de speeltuin. Genoeg waterplezier te beleven hier. 

Recreatiebad Enkhuizerzand - Wikipedia
Cookie instellingen