Park

Eureka is een kleinschalig vakantiepark met 18 sfeervolle bungalows. Allemaal met een zonnig terras. De huisjes grenzen aan een grote groenstrook. Terwijl u van het zonnetje geniet kunnen de kinderen daar heerlijk spelen en u heeft er zicht op. Het park is landelijk gelegen maar op een steenworp afstand van het centrum van Groet.

  

 

Facaliteiten 

Voor onze kleinste gasten

Op 5 minuten lopen van ons park liggen de hoogste duinen. 10 minuten op de fiets en u loopt over de prachtigste stranden. Op het park zelf hebben wij een grote groenstrook met in het midden een zandbak. Hier kunnen ze heerlijk spelen, voetballen, zandkastelen bouwen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.
 

   

Goed om te weten

Veiligheid

Om de kleinste gasten onbezorgd te kunnen laten spelen mogen er geen auto’s op het terrein komen. Er is bij de ingang van het park een grote parkeerplaats. U kunt uw bagage met een bolderwagen naar de huisjes brengen.
 

Parkeren

Wij hebben ruimte voor 1 auto per huisje. Wij hebben een x aantal plekken waar twee auto's achter elkaar kunnen staan. Komt u meerdere auto's per huisje? Laat dit van te voren even weten. 
 

Wasserette

Op het park is een wasserette aanwezig (wassen, drogen, strijken). Als u wilt wassen kunt u bij de receptie de sleutel en wasmiddel ophalen. 1x wassen en drogen kost € 8,-.
 

Post ontvangen

Het is niet mogelijk post en/of kranten te laten bezorgen bij de huisjes. U kunt dit wel in overleg naar het adres van de receptie laten sturen.
 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op het park
 

 

Cookie instellingen